Privé zangles

Bij Zangschool Sirene kun je terecht voor zangles in alle zangstijlen en op alle niveaus: jazz/pop/klassiek/rock/musical. Voor beginners en voor (ver) gevorderden.

Hoewel we werken met Estill Voice Techniek (EVT) gaat het in de eerste plaats om het vrij maken van de stem. Zowel voor de beginner als voor de gevorderde zanger(es) is dat het basis uitgangspunt. Voor beginners gaat het vooral om het leren kennen van je eigen stem, ervaring opdoen en vertrouwen ontwikkelen. Met de gevorderde zanger(es) gaan we dieper in op zangtechnieken, stemtraining, tekstinterpretatie en podiumpresentatie.

De combinatie van Estill Voice Techniek en Vrije Stemexpressie is uitermate doeltreffend. De technieken van Estill Voice Training (en Universal Voice System) zijn waardevrij en inzetbaar in alle muziekstijlen. Niks moet en álles kan. Het is vaak al een enorme uitdaging (en ervaring) om ánders te klinken dan je gewend bent van jezelf. Als je je werkelijk kunt verbinden met de inhoud van je lied, wordt techniek een bijzaak. Andersom kan techniek je juist weer helpen je angst te overwinnen en je stem vrijer te laten stromen op je expressie.

De privé zang- of stemlessen duren 60 minuten en zijn 1 keer per 2 weken. De eerste helft van de les werken we aan stemtechnieken en zangoefeningen, de tweede helft van de les passen we de techniek toe in je lied en werken we aan tekstinterpretatie en muzikaliteit.

Praktisch

LESDAGEN
Maandag t/m zaterdag overdag en avond in overleg met de docent

LESDUUR
1 uur per 2 weken

LOCATIE
Koppenhinksteeg 13, Leiden

PRIJS

€55,00 per uur

Estill Voice Training leert ons dat we de klank van onze stem veel directer kunnen aansturen dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden! Dat kan soms een spectaculaire fysieke ontdekkingstocht zijn.

Scroll naar boven