Til in Tune life

Optreden in café de Gouwe in Oegstgeest, met Erick Douwes op mondharmonica.

Estill cursus

Altijd willen weten hoe je stem werkelijk werkt? EVT biedt alle antwoorden op zangtechnisch gebied, om vrij te kunnen zingen in allerlei stijlen. Voor zangers, performers, acteurs, stemcoaches, koordirigenten, en alle andere stem professionals. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Reserveer je plaats vóór 31 maart voor de early bird korting!

In samenwerking met Zangschool Rotterdam en Zangschool Sirene in Leiden

Lees hier meer >

Cursus Estill Voice Training

Level 1 & 2

Data:
Level 1: 2, 3 en 4 september 2022
Level 2: 17 en 18 september 2022

Plaats: Rotterdam, zangschool
Tijd: 10.30 uur tot 18.30 uur
Docenten: Marcello Zempt en Tilde van Haaster

Het is een intensieve en interactieve training. Er zal veel ruimte zijn voor zowel de theorie als de praktijk.
In Level 1 worden de zogenaamde “figuren” anatomisch uitgelegd en geoefend.
De dagen worden afgesloten met een open zangsessie waarin de deelnemers worden gecoacht in het zingen van een zelfgekozen lied.
In level 2 worden de 6 zangkwaliteiten anatomisch uitgelegd en geoefend.

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk die zijn zang of spreek stem wil leren kennen of verbeteren. Zangers, acteurs, sprekers, docenten, logopedisten, stemacteurs, dirigenten dramadocenten en trainingsacteurs.

Na het volgen van deze cursus ontvang je een officieel EVT-Certificaat.

Estill Voice Training op Internationaal Stem Symposium Roy Hart Centre

Deze zomer 2021 had ik de eer om Estill Voice Training te introduceren op een Internationaal Stem Symposium in Zuid-Frankrijk, Centre Artistique International Roy Hart CAIRH. Dat was een fantastische en intensieve ervaring op Malerarques, het voor mij zo vertrouwde Roy Hart Centrum, waar mijn passie en loopbaan als stemdocent in 1994 ooit begon. Waar met de stem als spier van de ziel wordt gewerkt. Heel bijzonder om daar, na zoveel jaren, nu terug te keren als docent Estill Voice.

Workshop Roy Hart stemwerk

Nu ben ik gevraagd om op 17 oktober een workshop Roy Hart stemwerk te geven op een stem symposium van Universal Voice Instituut in Amsterdam!! Dat maakt de cirkel rond… Bij Zangschool Sirene werken we vanuit Estill Voice Techniek én de vrije stemexpressie. 

Gevorderden groep gestart

Op zaterdagmiddag is er een gevorderden groep gestart, voor degene die Estill level 1&2 gedaan hebben. We oefenen de EVT-figuren maar werken ook met Stemexpressie, presentatie en improvisatie.

Estill Voice Training Level 1 & 2

De opleiding Estill Voice Training Level 1 & 2 wordt gehouden in Zangschool Rotterdam ! Voor zangers, sprekers en acteurs, 15/16/17 september en 30 sept en 1 okt 2023. Je kunt nog meedoen!

Scroll to Top