Bij zangschool Sirene kun je samen-zingen met les- en zanggroep “Come Together Songs”.

We zingen de close harmonies, de “Come Together Songs” , van Hagara Feinbier. Dit zijn eenvoudige meerstemmige liederen uit de wereld muziek: Canons, Mantra’s en Gosphels. Het zijn prachtige volks-liederen van soms oeroude culturen en duizenden jaren oude wijsheden uit de hele wereld. We bezingen hiermee vele universele levensthema’s, die ons allen raken en waarmee we ons kunnen verbinden. Het stijgt uit boven religies. Het dringt door tot diepe basale verlangens en menselijke behoeftes. We zingen vrij, expressief, zonder notenschrift in je handen, zodat we ons met hart en ziel kunnen verbinden met onszelf, het lied, de muziek en met elkaar.
Zing je zorgen van je af en je hoofd leeg. Kom in de flow en geniet van de helende krachten van samenzang. De kracht van het samen zingen is vaak niet te omschrijven, je moet het echt ervaren.

Het is toegankelijk voor beginners en uitdagend voor gevorderden (meerstemmig zingen).

Heerlijk Vrij Zingen met Hart en Ziel !

We werken met stemtechnieken van Estill Voice Training en met Stemexpressie (o.a. Roy Hart Stemwerk). Techniek wordt ingezet om je stem te bevrijden en onbelemmerd te kunnen genieten van zingen. Vanuit de Vrije Stemexpressie is techniek een bijzaak. Techniek en Expressie samen maakt deze methode compleet.

Zingen is een mooie en plezierige manier om diep te ontspannen en contact te maken met jezelf. Je gevoelens vrij laten stromen op de klank van je stem, kan heel bevrijdend zijn. Het is een prachtig midel om je creativiteit en intuïtie weer te laten stromen. Dit is een fysiek proces. Het is een kwestie van doen en ervaren in een veilige omgeving. Het werkt harmoniserend op je gehele energetische systeem. Van hieruit zingen we onze eigen muzikaliteit en spelen we met improvisatie.

Uitgangspunt is Zen/Zang of Zingen Zonder Zorgen.

Praktisch

DAG
Donderdagavond, iedere week, de schoolvakanties uitgezonderd, Docent Tilde van Haaster.
Vrijdagavond, om de week (2 keer per maand). Docent Monica van der Meij.

TIJD
Donderdagavond : 20.00 – 21.30 uur
Vrijdagavond: 20.00 – 21.30 uur

DATA 2023
Donderdagavond: 23/3, 30/3, 6/4, 13/4, 20/4, 11/5, 18/5, 25/5, 22/6, 29/6, 6/7, 13/7, 20/7
Vrijdagavond : 31/3, 14/4, 28/4, 12/5, 26/5, 9/6, 23/6

LOCATIE
Koppenhinksteeg 13, Leiden

DOCENT
Tilde van Haaster en Monica van der Meij

PRIJS

€15,- per keer, inschrijving per blok/seizoen.

Scroll to Top