Auditie training

Bij Zangschool Sirene kun je terecht voor een auditietraining ter voorbereiding van audities. Denk hierbij aan een auditie voor een muziek- en/of theaterschool, een band of talentenjacht. We coachen je en bereiden je voor op je auditie. We houden ons in de les zowel bezig met zang als met acteren. Je wordt deskundig begeleid zodat je met zelfvertrouwen een overtuigende auditie neer kunt zetten. Hierbij is je algehele podiumpresentatie de focus, naast zang/stemtechniek en tekstinterpretatie.

Tijdens de auditietraining zullen we gebruik maken van technieken uit de Estill Voice Training. Daarnaast maken we gebruik van technieken uit de Vrije Stemexpressie. We zullen ons dus zowel richten op zangtechniek als liedinterpretatie. Je kunt er voor kiezen om 1 keer langs te komen, of om een langere periode lessen te volgen. We passen aan waar nodig en op aanvraag.

Praktisch

LESDAGEN
Dinsdag: 13:00 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 22:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 18:00

LESDUUR
1 uur per 2 weken (voor zo lang als nodig en/of gewenst).

LOCATIE
Koppenhinksteeg 13, Leiden.

PRIJS

€52,00 per uur (incl. 21% btw)

Bereid je voor op een auditie bij een muziek- en/of theaterschool, een band, of talentenjacht. Laat je coachen door een van onze docenten.

Scroll naar boven